AFET KONUTLARI AÇIKLAMASI

Malatya İl Afet ve Acil Durum Müdürü Hamza Demiralp ve Planlama ve Zarar Azaltma şube müdürü Mehmet Ertürk Belediye Başkanımız Mehmet Kızıldaş’ı ziyaret ettiler. Arguvan’da Afet konutlarının yerleşim alanı ile ilgili görüş alışverişlerinde bulunuldu. Gocikler mahallesinde 27 ve Hakverdi mahallesinde 17 olmak üzere heyelan nedeniyle oturulamaz hale gelen evlerin yeni yerleşim yerlerinin durumu konuşuldu. Arguvan Belediye Başkanımız Mehmet Kızıldaş ziyarette yaptığı konuşmada “Gocikler dışında kalan Bahçelievler Mahallesi sakinlerinin konutlarında da çatlaklar oluştu. İleriye dönük yaşam riski taşıyan bir bölge haline geldi. Mahallenin tamamının afet kapsamına alınması gerekmektedir” diyerek isteklerini dile getirdi. Malatya İl Afet ve Acil Durum Müdürü Hamza Demiralp ise yaptığı açıklamada konu ile yakından ilgilendiklerini söyledi.