ARAÇ GARAJI VE BAKIM YERİ YAPILIYOR…

Arguvan Belediyesi, çevre düzenlemesi, kendi bünyesindeki binaların tamiri, tadilatı, kaldırımlara bordür ve kilit taşı döşemesi gibi işleri belediye işçileri yaparak belediye bütçesinde tasarruf yapmayı prensip haline getrdi. Belediye binasının arkasındaki yeni düzenleme ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Mehmet Kızıldaş “Belediye halka hizmet için vardır. Hizmet ne kadar tek noktadan ve bütünlük içerisinde olursa o kadar hızlı ve kaliteli olu. Belediye binamızın bu kısmı araç parkurumuzun bir arada olmasını sağlayacak durumda olduğu için burayı araç garajı ve bakım yeri olarak kullanacağız. Kapalı alan dışında kalan kısmı kendi işçilerimizle bütçemizden para çıkmadan yapıyoruz” dedi. Bu düzenleme bitince tüm araçlar burada toplanacak, yakıt, yıkama, yağlama ve bakım işleri burada yapılacak. Başkan Kızıldaş, Eski garaj yerinin ise uygun bir pozisyonda değerlendirilebileceğini belirtti.