ARGUVAN BELEDİYE SPOR AKÇADAĞ'I 3-0 İLE GEÇTİ

Malatya 1. Amatör Liginde mücadele eden temsilcimiz Arguvan Belediye Spor ligin 6.haftasında Akçadağspor'u 3-0 mağlup etti. Akçdağ Ören Stadında Akçdağspor ile oynanan mücadelede Arguvan Belediye Spor, rakibini farklı mağlup ederek zirve takibini sürdürdü. Müsabakada üstün bir oyun sergileyen Arguvan Belediye Spor ilk yarıyı Hasan Akay ve Reşat Bulut Üstün'ün golleriyle 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda oyunu domine eden Mavi Beyazlılar Kemal Tekpınar'ın attığı gol ile maçı 3-0'a getirdi. Ören Stadında oynanan deplasman maçında Arguvan Belediye Spor tarafları takımını yalnız bırakmadı.

Akçadağspor galibiyeti ile 3 puanı hanesine yazdıran Arguvan Belediye Spor ligde topladığı 11 puan ile 4. sıradaki yerini korudu. Arguvan Belediye Spor ligin 7. ve ilk yarının son maçında Malatya Türk Telekom Spor ile karşı karşıya gelecek.