ARGUVAN BELEDİYE SPOR AKÇADAĞ'I 3-1 YENDİ

Malatya 1. Amatör Liginde mücadele eden temsilcimiz Arguvan Belediye Spor ligin 2.haftasında Akçadağspor'u 3-1 mağlup etti. Ören Stadında Akçdağspor ile oynanan mücadelede Arguvan Belediye Spor, rakibini farklı mağlup ederek liderliğine devam etti. Müsabakada üstün bir oyun sergileyen Arguvan Belediye Spor ilk yarıyı Caner Görgeç ve Niyazi Tunç'un golleriyle 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda ise Oğuzhan Gündoğdu uzaktan attığı gol ile durumu 3-0 a getirdi. Akçadağspor maçın son dakikalarında bulduğu gol ile maçın hakemi Murat Gezer son düdüğü çalarak maçın skorunu 3-1  olarak tayin etti. Ören Stadında oynanan deplasman maçında Arguvan Belediye Spor taraftarları takımını yalnız bırakmadı.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş'da Akçadağ'a gelerek Arguvan Belediye Spor maçını taraftarlar ile birlikte takip etti.

Akçadağspor galibiyeti ile 3 puanı hanesine yazdıran Arguvan Belediye Spor ligde topladığı 6 puan ile liderliğini sürdürdü. Arguvan Belediye Spor ligin 3. Haftasını BAY olarak geçirecek.