ARGUVAN BELEDİYE SPOR ATAKÖY'Ü 5-2 GEÇTİ

Malatya 1. Amatör Liginde mücadele eden temsilcimiz Arguvan Belediye Spor Ataköyspor'u 5-2 yendi.

Ligde 10’ncu haftanın en heyecanlı karşılaşması Arguvan Belediyespor ile Ataköyspor arasında oynandı. B Grubu’nda ikincilik için ter döken iki takımın mücadelesinde galip gelen taraf  5-2 ile Arguvan Belediyespor oldu.

Arguvan Belediye Spor'un gollerini Engin Bilici  (2) , Cumali Kılınç, Emrah Demir, Kemal Tekpınar'dan geldi.

Yeşiltepe 2 nolu sahada oynanan karşılaşmada Arguvanlı taraftarlar tribünü doldurarak, takımlarına 90 dakika boyunca destek verdi.

5-2’lik galibiyetle ikinci sıraya yerleşen Arguvan Belediyespor’da taraftarlar, maç esnasında sık sık İzmir Marşı’nı söyleyerek, ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ sloganını attı.