ARGUVAN BELEDİYE SPOR HEKİMHAN'I 3-1 İLE GEÇTİ

Malatya 1. Amatör Ligi Play-Off grubunda mücadele eden temsilcimiz Arguvan Belediye Spor ikinci maçında Hekimhan Belediyesi Girmana Spor'u 3-1 mağlup etti.

Yeşiltepe 1 Nolu Sahada oynanan karşılaşmada maçta üstün bir oyun sergileyen Arguvan Belediye Spor, rakibini 3-1 ile geçerek büyük bir avantaj yakaladı.

Play-Off şampiyonluğu için yoluna emin adımlarla devam eden Arguvan Belediye Spor'un gollerini Bünyamin Kalaycı ve Engin Bilici kaydetti.

Maçın 90. dakikasında ise Kemal Tekpınar ikinci sarı karttan kırmızı kart görürken maçın son dakikalarını Arguvan Belediye Spor 10 kişi tamamladı.

Taraftarlar tribünleri yine doldurarak takımlarını yalnız bırakmazken Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ise maçı takip edenler arasındaydı.