ARGUVAN BELEDİYE SPOR KUPASINI ALDI

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) tarafından amatör futbol liglerinde 2016-2017 sezonunda kategorilerinde şampiyon olan kulüplere kupaları verildi.

1. Amatör Futbol Büyükler Ligini Şampiyon olarak tamamlayan temsilcimiz Arguvan Belediyespor kupasını takım kaptanı Kemal Tekpınar ile kaleci Ahmet Özdemir, TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi’nin elinden aldı.

Kupa takdim törenine Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat ile spor taban birliklerinin temsilcileri, kulüp başkanları, antrenör ve sporcular katıldı.

Törende konuşan Özdemir, kupaların liglerin tamamını bitirip öyle verdiklerini, bundan sonraki süreçte kupaları sahada vermeyi düşündüklerini kaydetti.

Programda son olarak 2016-2017 sezonunda şampiyon olan şu kulüplere kupaları verildi:

1. Amatör Futbol Büyükler Ligi Şampiyonu Arguvan Belediyespor,

2. Amatör Futbol Büyükler Ligi şampiyonları Pütürge Belediyespor ve Kale Gençlerbirliği,

U-19 1. Lig Şampiyonları Adafı Kartalspor ve Yeşilyurt Belediyespor,

U-19 2. Ligi Şampiyonu Ataköyspor,

U-17 Ligi Şampiyonları Adafı Kartalspor ve Battalgazi Belediyespor,

U-16 Ligi Şampiyonu Telekomspor,

U-15 Ligi Şampiyonu Adafı Kartalspor,

U-14 Ligi Şampiyonu Kale Gençlerbirliği,

U-13 Ligi Şampiyonu Evkur Yeni Malatyaspor.