ARGUVAN BELEDİYE SPOR PLAY-OFF'LARA KALDI

Malatya 1. Amatör Liginde mücadele eden temsilcimiz Arguvan Belediye Spor Malatya Telekom Spor'u 5-1 mağlup etti.

Ligin son haftasına çıkan Arguvan Belediyespor  B Grubu’nda ikincilik için  mutlak galibiyet parolası ile çıktığı maçta Malatya Telekom Spor'u 5-1 mağlup ederek Play-Off oynamaya hak kazandı.

Arguvan Belediye Spor'un golleri Emrah Demir (3) , Cumali Kılınç, Bünyamin Kalaycı'dan geldi.

Yeşiltepe 3 nolu sahada oynanan karşılaşmada Arguvanlı taraftarlar tribünü doldurarak, takımlarına 90 dakika boyunca destek verirken Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş maçı tribünde takip etti.

Arguvan Belediyespor, 5-1’lik galibiyetle Bölgesel Amatör Ligine çıkmak için  Play - Off oynamaya hak kazanırken, Malatya Türk Telekomspor ise 2. Amatör Ligine düştü.