ARGUVAN BELEDİYE SPOR’DA SEZON ÖNCESİ MORAL YEMEĞİ

Geçtiğimiz sezonu büyük başarıyla tamamlayan Arguvan Belediye Spor, 44 Malatyaspor ile Pazar günü saat 13.00'da 3 Nolu Sahada yapacağı maç ile yeni sezon başlayacak olmasından dolayı maç öncesi akşam yemeğinde bir araya gelerek moral depoladı.

Cennet Bahçesinde düzenlenen yemeğe, Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Arguvan Belediye Spor Yönetim Kurulu Başkanı Kanber Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbol takımı sporcuları katıldı.

Geçtiğimiz sezon Malatya 2. Amatör Liginde büyük başarı elde ederek şampiyon olan ve Malatya 1. Amatör Ligine katılmaya hak kazanan Arguvan Belediye spor’da yüzler gülerken, Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Kanber Yıldırım, bu sezon da geçtiğimiz sezon olduğu gibi başarılı olmak adına mücadele vereceklerini ve takımın kapasitesinin buna müsait olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ise, yeni transferlerle birlikte yeni sezona başlayacak olan Arguvan Belediye Spor Futbol takımına başarı dileklerinde bulundu. Başkan Kızıldaş “Tüm Arguvanlılara güzel duygular yaşattınız. Şehir dışındaki Arguvanlılar, Arguvan Belediye Spor’u takip ediyor ve takımın başarılarından övgü ile bahsediliyor. Bizde bu başarılar ile gururlanıyoruz. Önemli bir camiayı temsil ediyorsunuz. Sezon öncesinde yapılan yardım ve destekten dolayı iş adamlarımıza, yemeği organize ederek ev sahipliği yapan Orhan Tanataş’a da teşekkür ederim” diye konuştu

Takımın ve yönetimin moral depoladığı akşam, keyifli bir sohbet ortamında geçti.