ARGUVAN BELEDİYE SPOR’DA YENİ SEZON ÖNCESİ YEMEĞİ

Malatya 1. Amatör Ligini şampiyon olarak tamamlayan Arguvan Belediyespor’da 2017-2018 sezonu öncesi tanışma toplantısı düzenlendi.

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligine çıkma şansını son anda yitiren Arguvan Belediye Spor’da oyuncularına sezon öncesi moral yemeği verildi. Düzenlenen yemekte Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Arguvan Belediye Spor Kulübü Başkanı Kanber Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve takım oyuncuları bir araya geldiler.

Arguvan Dostlar Lokantasında gerçekleştirilen programda sezon öncesi hem moral, hem de kaynaşma açısından yemek organizasyonu tertip edildiğini belirten Başkan Kızıldaş, Arguvan Belediye Spor’a yeni sezonda başarılar diledi.

Arguvan Belediye Spor Kulübü Başkanı Kanber Yıldırım ise çok çalıştıklarını ve iddialı bir şekilde ligde ilerleyeceklerini belirtti.

Yönetim kurulu üyelerinin ve futbolcuların sohbet imkânı bulduğu yemek programı, başarı dilekleri ile sonlandırıldı.