ARGUVAN BELEDİYESPOR- MALATYAGÜCÜNÜ MAĞLUP ETTİ

Malatya 1. Amatör Liginde mücadele eden Arguvan Belediyespor, Malatyagücü’nü 8-1 mağlup etti.

Ligin ikinci yarısı olan 8. Haftada kendi saha ve seyircisi önünde Malatyagücü ile karşılaşan Arguvan Belediyespor rakibini 8-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Arguvan Belediyespor’un gollerini Erman Marik (3), Bünyamin Kalaycı, İlkhom Muztafoev, Ahmet Özmen, Gökhan Eroğlu, Nurullah Demir kaydetti.

Arguvan Belediyespor taraftarları takımlarını yalnız bırakmazken, Arguvan Kaymakamı Abdullah Şahin, Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Soy, İlçe Emniyet Müdürü Okan Dönmez’de maçı tribünden takip ettiler.

Arguvan Belediyespor ligin 9. haftasında 3 Şubat Pazar günü Malatya Demirspor ile karşılaşacak.