ARGUVAN BLD SPOR EVİNDE DARENDESPOR İLE 2-2 BERABER

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi A Grubu’nda liderliğe oynayan iki takım Arguvan Belediyespor ile Darendespor 4. haftada kozlarını paylaştı.

Arguvan İlçe Stadında oynanan karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı. Mücadelenin ilk yarısına iyi başlayan taraf Arguvan Belediyespor oldu. Maçın 5. dakikasında konuk Darendespor Hüsnü’nün attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Arguvan Belediyespor 35.dk Erman Marik ile beraberliği yakaladı. Devre arasına bu skorla girdi. İkinci yarıda 60. dakikada oyunda üstünlüğünü kuran Arguvan Belediyespor’da bir kez daha sahne alan Erman Marik ile 2-1 öne geçti. Her iki takımın oyuncularının centilmence mücadele ettiği maçta 85. dk Hüsnü ile beraberliği yakaladı.  Maç 2-2 beraber sonuçlandı.