ARGUVAN BLD SPOR SAHASINDA İLK MAÇINA ÇIKIYOR - T.C. ARGUVAN BELEDİYESİ
ARGUVAN BLD SPOR SAHASINDA İLK MAÇINA ÇIKIYOR

Malatya 1. Amatör Liginde 9. haftada oynanacak maçlar belli oldu. Arguvan Belediye Spor’un B grubunda mücadele ettiği Malatya 1.Amatör Liginin ikinci yarısının ikinci maçında Akçadağspor ile karşı karşıya geliyor.

1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde geçen sezon Play Off oynama başarısı gösteren Arguvan Belediyespor, ligde geri kalan 7 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik alarak 19 puan topladı.

Şampiyonluk yoluna emin adımlarla ilerleyen Mavi Beyazlılar kendi saha ve seyircisi ile buluşuyor. Arguvan İlçe Stadında yapılan son hazırlıkların bitmesi üzerine Akçadağspor maçı ile birlikte stadına kavuşmuş olacak.

Arguvan İlçe Stadında oynanacak ilk maç olan Arguvan Belediyespor - Akçadağspor maçı saat 13.30'da başlayacak.