ARGUVAN BLD.SPOR - DARENDE MAÇI PAZAR SAAT: 13.30'DA

Malatya 1. Amatör Liginde 8. haftada oynanacak maçlar belli oldu. Arguvan Belediye Spor’un B grubunda mücadele ettiği Malatya 1.Amatör Liginin ikinci yarısının ilk maçı Darendespor karşılaşması ile başlıyor.

1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde geçen sezon Play Off oynama başarısı gösteren Arguvan Belediyespor, ligin ilk yarısında oynanan 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik alarak 16 puan topladı.

İlk yarıyı 5 galibiyet 1 beraberlikle kayıpsız kapatan Mavi Beyazlılar. Bir haftalık devre arasından sonra ikinci yarının ilk maçında Darende deplasmanına konuk oluyor. Her iki grupta da en az gol yiyen ve namağlup olan takımlardan birisi olan Arguvan temsilcisi bu sezon ileriye dönük olarak gençlerden kurulu bir takım olarak göze çarpıyor. Ligin ilk yarısındaki maçta Arguvan Belediyespor rakibini 3-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

Arguvan Belediyespor ile Darendespor saat 13.30’da Darende İlçe Sahasında karşı karşıya gelecek.