ARGUVAN LİSESİ 54 YIL SONRA İLK KEZ KEP ATTI - T.C. ARGUVAN BELEDİYESİ
ARGUVAN LİSESİ 54 YIL SONRA İLK KEZ KEP ATTI

Arguvan Şehit Tuncay Göksu Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde mezuniyet coşkusu yaşandı.

Lise öğrenimlerini tamamlayan öğrenciler, Arguvan Belediyesi Turnam İlgezdi Kültür Kompleksinde gerçekleştirilen mezuniyet gecesinde doyasıya eğlendiler.

Programa katılarak öğrencilere başarılar dileyen Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Arguvan’da böyle bir etkinlik düzenleyerek öncülük eden öğrencileri mezuniyetlerinden dolayı tebrik etti. Başkan Kızıldaş, 1964 yılında kurulan Arguvan Lisesi’nin kuruluş tarihinden bu yana okulda ilk defa bir mezuniyet töreni yapıldığını söyledi.

Törene Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Arguvan Şehit Tuncay Göksu Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Alman, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Bu heyecanı ilk kez tadan öğrenciler ise törenin gerçekleştirilmesindeki katkılarında dolayı Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’a ve Arguvan Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Öğrenciler, ilk defa yapılan mezuniyet töreninde pastalarını kesip, kep atarken, mezuniyetlerinin coşkusunu doyasıya yaşadılar.