ARGUVAN STADI YENİ SEZONA YETİŞECEK Mİ?

Malatya 1. Amatör liginde şampiyon olan Arguvan Belediye Spor sahasını bekliyor.

Malatya Amatör Liglerine son 3 yılda damgasını vuran taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanarak başarılı bir şekilde yoluna devam eden Arguvan Belediye Spor kendi sahasına kavuşuyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait mevcut futbol sahamızın sentetik sahaya dönüştürülmesine yönelik çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, futbol sahasındaki çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sıcaklıklara rağmen yoğun bir şekilde çalışan işçilerle sohbet eden Başkan Kızıldaş “Yorucu çalışma koşullarına rağmen Arguvan Stadının sentetik sahaya çevrilmesi ve düzenlemesinin yeni sezona yetiştirebilmek için çalışan işçilerimize kolaylıklar diliyorum” dedi.

Başkan Kızıldaş "Geçtiğimiz aylarda başlayan çalışma ile bir adet suni yüzeyli çim saha, tel örgüler, sporcular ve hakemler için soyunma odaları ile istinat duvarları ile ilgili çalışmalarını sürdüren yüklenici firma sezona yetiştirmek için hızlı bir şekilde çalışıyor ”diye konuştu.