ARGUVAN’DA KALDIRIMLAR YAPILIYOR, FİDANLAR DİKİLİYOR

Arguvan Belediyesi tarafından ilçe merkezinin giriş-çıkışları, kavşaklar ve refüjlerin yenilenmesi çalışmaları devam ediyor.

İlçe Merkezinin girişinden başlayarak çarşı yoluna kadar uzanan kaldırım çalışmaları çerçevesinde fidanlarda dikilmeye devam ediyor. Yüzlerce ağacın dikimi başlatılırken ilçenin görünümü yapımın ilerlemesi ile giderek değişmeye başladı.

Arguvan Belediyesi ilçe merkezinde yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Mahalle ve çarşı içerisinde kanalizasyon ve yağmurlama suyu çalışmaları nedeniyle bozulan yol ve kaldırımların bakım ve onarımına yoğunlaşan belediye ekipleri bahar mevsiminin gelmesi nedeni ile ağaçlandırma çalışmalarına da hız verdi.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, yürütülen düzenleme ve ağaçlandırma çalışmasını inceledi. Refüje ağaçlardan bir tanesini kendisi yerleştiren Başkan Kızıldaş  " Prof. Dr. Temel Yılmaz caddesinde orta refüjlere ıhlamur ağaçlarını dikmeye başladık.” dedi.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş yaptığı açıklamada Caddelerimize nitelikli ağaçlar dikiyoruz. Parke taşı ile kaplama olan kaldırımların düzenlenme çalışmaları yanında; orta refüj ve yaya kaldırımlarına yeni fidanlar dikiliyor. İlçemiz yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarının bitiminde daha modern bir görünüm kazanacak.” diye konuştu.