BAŞKAN'DAN CEZAEVİ ZİYARETİ...

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ve Belediye Başkan Yardımcısı Kanber Yıldırım Arguvan Cezaevi Müdürlüğünü ziyaret etti.

Arguvan Cezaevi Müdürü Murat Tozduman ve cezaevi personeli tarafından karşılanan Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş cezaevini de gezdi. Müdür Tozduman’ı makamında ziyaret eden Başkanımız Mehmet Kızıldaş, cezaevi müdürüne görevlerinde başarılar diledi. Başkan Mehmet Kızıldaş, cezaevinin sorunları noktasında gerekli desteğin imkanlar ölçüsünde sağlanacağını dile getirdi. Cezaevi Müdürü Murat Tozduman ise yaptığı konuşmada Cezaevini ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’a teşekkürlerini bildirerek, kendilerini çok mutlu ettiklerini belirtti.

Başkan Kızıldaş ziyaretin ardından cezaevi personeli tarafından hazırlanan yemeğe katıldı.