BAŞKAN'DAN KAYMAKAM'A 'HOŞGELDİN' ZİYARETİ

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Arguvan Kaymakamlığına atanan Selçuk Yosunkaya’yı makamında ziyaret etti.  Görevine yeni atanan Kaymakam Selçuk Yosunkaya’ya görevinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, “Arguvan için birlikte önemli projelerde yer almayı umut ediyorum” açıklamasında bulundu. Kaymakam Selçuk Yosunkaya ise Başkan Kızıldaş’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti. Osmaniye ili Sumbas İlçesi’nde 2,5 yıl görev yaptıktan sonra Arguvan Kaymakamlığına atanan Selçuk Yosunkaya, 2 Eylül 2014 tarih ve 2014/1032 sayılı Müşterek Kararname ile Arguvan’a atanmıştı. Arguvan’da 2 yıldır görev yapmakta olan Kaymakam Zafer Oktay ise Ardahan İli Göle İlçesi Kaymakamlığına atanmıştı.