BAŞKAN KIZILDAŞ'DAN BELEDİYESPOR'A MORAL YEMEĞİ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde mücadele eden Arguvan Belediye Spor, Arguvan'da moral depoladı.

Teknik Sorumlu Ali Turgut’un önderliğinde çalışmalarını sürüden Arguvan Belediyespor takımında Darendespor maçı hazırlıkları aralıksız sürüyor. Arguvan İlçe Stadında yapılan ilk antrenman ile hazırlıklarına devam eden Arguvan Belediye Spor’un hasreti sona erdi.

Antrenman sonrası Arguvan Belediyespor Kulübü Yöneticileri, Sporcuları ve Teknik Heyetine yemek ikram eden Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş takımı ilk yarıda gösterdiği başarıdan dolayı tebrik etti.

Başkan Kızıldaş, Geçen sezon Play-Offlar dan başarı ile çıkarak İnönü Üniversitesi ile Play-Out oynama başarısı gösteren Arguvan Belediyespor ile başarılarından dolayı gurur duyduklarını ifade ederek hedeflerinin Bölgesel Amatör Ligine yükselmek olduğunu ifade etti.

Arguvan Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Kanber Yıldırım ise kendilerini ağırlayan Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’a teşekkür etti.

Arguvan Belediyespor, 2017-2018 liginin ilk yarısında oynanan 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik alarak 16 puan topladı.