BAŞKAN KIZILDAŞ EYMİR’DE TOPLANTI DÜZENLEDİ

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Eymir Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Eymir Kültür ve Cem Evinde düzenlenen toplantıya vatandaşın ilgisi ve katılımı yüksek olurken Eymir Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Adıgüzel’in yanı sıra toplulaştırmanın mahallede bulunmasına rağmen eski dernek başkanları, eski muhtarlar, sulama birliği başkanı ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş öncelikle toplantıya gelen vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Kızıldaş, Arguvan’da yapımı devam eden, projelendirilen ve hizmete sunulan çalışmalar hakkında bir açıklama yaptı.

Kızıldaş “Arguvanlıların ilçenin sakini değil sahibi olduğunu göstermek için vatandaşlarımızla sık sık buluşarak onların fikirlerine başvuruyor, talep, görüş ve önerilerini yerinde dinliyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Kızıldaş “Arguvan’da her vatandaşımızın her türlü şikayetini ve önerisini önemseyerek bizim alanımız, Büyükşehir’in sorumluluğu demeyerek ilgili yerler ile birebir görüşüp sorunların çözülmesi noktasında büyük bir titizlikle çalışıyoruz. Gezilerimiz esnasında vatandaşlarımızın yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ve bizlere olan güvenlerini de görmüş oluyoruz. Halkımıza ne kadar hizmet götürürsek, memnuniyetleri de bir o kadar artıyor” ifadelerini kullandı.

Arguvan Belediye Başkanı Kızıldaş, “Merkezine insanı koyan projelerimizle ilçemizi yaşanılabilir haliyle gelecek nesillere el birliği ile taşıyacağız. Burada bize yardımcı olacak en büyük unsur ise ortak akılın önemli sacayaklarından biri olan vatandaşlarımızdır.” diye konuştu.

Başkan Kızıldaş’ın konuşmalarının ardından Eymir Mahallesi sakinleri de mahallelerine gelerek böyle bir toplantıyı düzenlediği için Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’a teşekkür ettiler.