BAŞKAN KIZILDAŞ, MAHALLELERDEKİ TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Arguvan’da vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Kızıldaş bu kapsamda Arguvan’da ki mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların geçmiş bayramlarını tebrik etti. Ziyarette Başkan Kızıldaş’ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Arguvan İlçe Başkanı Ulaş Çopur, Arguvan Ziraat Odası Başkanı Turan Aslantürk, Arguvan Belediye Meclis Üyeleri Hasan Karael, İlhan Balı ve Murat Yıldız da vatandaşlar ile bir araya geldi.

Kızıldaş ve beraberindekiler Asmaca, Ömerağa, Çevreli, Güveçli, Dalhançer, Tatkınık, Hakverdi programı kapsamında mahalle halkı ile buluşan heyet, vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Kızıldaş ve beraberindekiler, vatandaşlar ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.