BAŞKAN KIZILDAŞ YENİ MAHALLE SAKİNLERİYLE BİRARAYA GELDİ

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Yeni Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek mahallenin sorunlarını dinledi.

Başkan Kızıldaş, projelerle ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak üzere mahalle sakinleri ile Arguvan Belediyesi toplantı salonunda bir araya gelerek önerilerini ve düşüncelerini dinledi.

Başkan Kızıldaş, mahalleyi 5-10 yıl sonra sıkıntıya sokacak mahallede ciddi sorunlar yaşatacak yağmur suyu projesini mahalle sakinlerine anlatarak gelecek yıllar da oluşacak sel baskınlarının önüne geçebilmek için şimdiden yağmur suyu kanallarının yapılmasıyla ilgili projelerini anlattı. Mahalle sakinlerinin çok olumlu ve doğru buldukları yağmur suyu projesi önümüzdeki günlerde başlatılacak.

Diğer projelerle ilgili de bilgilendirilen mahalle sakinleri Başkan Kızıldaş’a teşekkür ettiler.

Başkan Kızıldaş son olarak katılımlarından dolayı mahalle halkına teşekkür ederken “Bu tür bilgilendirme ve mahalleliyle ortak karar verme çalışmalarımız geçmişte olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir” dedi.