BAŞKANIMIZA ANLAMLI ZİYARET

İlköğretim Haftası dolayısıyla İlçe Mili Eğitim Müdür Vekili Hafız İmer, Okul Müdürü ve öğretmenleri ile birlikte Arguvan Belediyesini ziyaret eden öğrenciler okulun yeni dönem ilk gününde heyecanlı olduklarını belirttiler. Başkan Kızıldaş ise Eğitim’e önem verdiklerini ifade ederek “Arguvan’da eğitim kalitesinin arttırılması lazım. İlçe Milli Eğitim ve Okul İdareleri ile birlikte eğitim seviyesinin yükseltilmesi noktasında her türlü işbirliği içinde olacağız” diye konuştu. Başkan Kızıldaş, Arguvan’da eğitimin önemli olduğunu vurguladı.

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hafız İmer ise Arguvan demek eğitim demek Arguvan demek okumak demek diyerek “Eğitim seviyesinin yukarılara çekeceğiz” diye konuştu.

Başkana bir buket çiçek hediye eden öğrencilere Başkan Kızıldaş ise Mustafa Işık’ın çocuk ve gençlik dizilerinden armağan etti.