BELEDİYE BAŞKANIMIZ MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Arguvan Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi.

Arguvan Belediyesi Turnam İlgezdi Kültür Kompleksinde gerçekleştirilen toplantıya Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Belediye Meclis Üyeleri Ziraat Odası Başkanı Turan Aslantürk, Arguvan Muhtarlar Dernek Başkanı Ekrem Aslan ve Mahalle muhtarları katıldı.

Yemekli toplantıda bir araya gelen muhtarlar ve Başkan Kızıldaş bol bol sohbet ederken muhtarların mahalleleri hakkında istekleri de masaya yatırıldı.

Muhtarların sorunları hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş "Muhtarlarımıza büyük önem vermekteyiz, onlar bizim gözümüz, kulağımız. Sorunları, istekleri en iyi bilen onlardır. Belediye olarak muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağılıyoruz. Her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım gözetmeksin götürmeye gayret ediyoruz. Amacımız her mahallesi yanaşılabilir daha güzel Arguvan oluşturmak. Belediye olarak halkımızın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için büyük bir özveri ile çalışmaktayız.” dedi.

Arguvanlı Mahalle Muhtarları ile sürekli iletişim halinde bulunduklarını ifade eden Başkan Kızıldaş “Belediyemizin yapmış olduğu çalışmalar ile ilgili sizlerle bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Açılışını yapmaya hazırlandığımız Canlı Hayvan Pazarı’nın sizlerin de öneride bulunacağı bir gün ile haftalık sabit şekilde tutmayı düşünüyoruz. Sanayi Sitesi ve Toplu Konutlar ile ilgili çalışmalarımız son aşamaya gelmiş durumda. Projemiz hazır, gerekli onayları aldıktan sonra yakın zamanda kolları sıvayacağız.” dedi.

Programda söz alan Muhtarlar Derneği Başkanı Akören Mahallesi Muhtarı Ekram Aslan ise “Bizleri ağırladığınız için teşekkür ederiz. Bizlere her zaman destek oluyorsunuz ve uyum içerisinde çalışmalar yürütüyoruz. Bunda kazanan her zaman Arguvan oluyor. Bizlere duyduğunuz güven ve vermiş olduğunuz değerden size ötürü teşekkür ederiz” dedi.