BELEDİYE MECLİSİNDEN AHDE VEFA ÖRNEĞİ

Arguvan Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye Meclis Toplantısında yeni açılan imar yollarına Arguvanlı olan Prof. Dr. Temel Yılmaz, Prof. Dr. Aynur Eren, Hakim Süleyman Efe’nin isimleri verildi.

Yeni Mahallede ilçe girişi ile Milli Egemenlik Caddesinin kesiştiği caddeye İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi aynı zamanda İ.Ü. Diyabet Araştırma ve Uygulamaları Merkezi Müdürü ve Türkiye Diyabet Vakfı Başkanı Prof. Dr. Temel Yılmaz’ın, Yeni Mahallede Karayolları arkası Şehit Cem Şen caddesinin kesiştiği yeni imar yoluna Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Tıbbi Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Aynur Eren’ın, MASKİ Hizmet Binası önünden ilçe girişi yoluna açılan yeni imar yolundaki caddeye de Hakim Süleyman Efe’nin isimlerinin verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.