BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısının I. oturumu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şefik Şengün başkanlığında yapıldı.

Toplantı gündeminde, bazı konular görüşülerek karara bağlanırken, bazı maddeler ilgili komisyonlara havale edildi. Gündemde yer alan bazı maddeler ertelenirken, bazı maddeler ise bir sonraki toplantıya bırakıldı.

Gündem maddeleri arasında yer alan Yeşilyurt ilçesi Tecde Mahallesi 5583 ada 1 nolu parsel, 5988 ada 1 nolu parsel, Çilesiz Mahallesi 5554 ada 1 nolu parsel ile Uç Mahallesi 2329 ada 1 nolu parseldeki Büyükşehir Belediyesi hissesinin pazar alanı olarak kullanılmak şartı ile bedelsiz olarak 25 yıllığına Yeşilyurt Belediyesine tahsisi görüşülerek karara bağlandı. Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığının teklifi doğrultusunda Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet vermekte olan Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğüne daha etkin, hızlı ve kaliteli bir şekilde hizmet vermesi amacıyla Daire Başkanlığı Statüsü verilmesi kabul edildi.
Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Ekim Ayı toplantısının II. oturumunu 17 Ekim Pazartesi günü saat 15.00’de yapmayı kararlaştırdı.