DAP BÖLGE BAŞKANI DEMİR’DEN, BAŞKAN KIZILDAŞ’A ZİYARET

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Adnan Demir, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’ı makamında ziyaret etti.

Arguvan’a Modern Hububat Selektör Sisteminin açılışı için gelen DAP Bölge Başkanı Demir, Arguvan Belediyesinde Başkan Kızıldaş ile uzun süre sohbet etti.

Selektör projesine verdikleri destekler için Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Adnan Demir’e teşekkür eden Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, “Dut projesini de yine Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Daire Başkanı Hilmi Öksüztepe ile geliştirerek Arguvan’da yaklaşık bin dönüm üzerine dikmeyi düşündüğümüz dutların bölgeye ciddi katkı sağlayacağını düşünüyoruz. İlçemiz için önemli bir proje olarak görüyoruz. Sizlerin vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni geliştirilen projelerinde önem arz ettiğini ifade eden Başkan Kızıldaş, Toprağın nemini kaybetmemesi ile ilgili anız üzerine tohum ekmeye yönelik geliştirilen makinanın da önümüzdeki süreçte Arguvan’a kazandırılması yönünde destek beklediklerini ifade etti.

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Adnan Demir ise Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’a tarıma ve ziraat odasına verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.