“HER BİR VATANDAŞIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”

Her fırsatta vatandaşlarla iç içe olan Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, ilçede kurulan pazar yerlerini de gezerek, hem pazar esnafıyla hem de vatandaşlarla buluşuyor. Başkan Yardımcısı ve ilgili Birim Müdürleri ile birlikte İlçe pazar yerini gezen Kızıldaş, pazar esnafına hayırlı işler diledi, pazar alışverişi yaptı.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, ilçe pazar yerini ziyaret etti. Pazar esnafı ile pazar alışverişine gelen vatandaşlara "Hayırlı Pazarlar" dileğinde bulunan Başkan Kızıldaş, esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti. Zaman zaman pazar esnafından alışveriş de yapan Başkan Kızıldaş, pazar esnafı ile vatandaşların istek ve taleplerini de dinledi.

Sosyal Belediyeciliğin gereği olarak insan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Başkan Kızıldaş, "Halkımızla her fırsatta iç içe oluyoruz. Hem pazar esnafımızın hem de vatandaşlarımızın bir araya geldiği pazar yerleri de halkımızla buluşmamız açısından önemli. Pazar yerlerimizi gezerek halkımızla buluşuyoruz, onları dinliyoruz" dedi.

Pazar yeri gezisi sırasında vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Başkan Kızıldaş, "Bu gezilerimizin amacı eksiklikleri yerinde tespit etmek. Bütün çabamız Arguvan’ın en ücra köşesine hizmet götürmek ve hizmeti hissettirmek içindir. Her bir vatandaşımız bizim için çok değerli" diye konuştu.