MİLLETVEKİLİ NURETTİN YAŞAR'IN ACI GÜNÜ

Parçikan (Bozburun) Mahallesinden olan hemşerimiz Ak Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar’ın babası HasanYaşar’ın cenazesi defnedildi.

Milletvekili Nurettin Yaşar’ın geçtiğimiz gün Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden babası Hasan Yaşar, önceki gün Şehir Mezarlığında öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanında defnedildi. 83 yaşında ve 9 çocuk babası olan Hasan Yaşar için Şehir Mezarlığı’nda düzenlenen cenaze törenine Malatya Valisi Mustafa Toprak, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, eski İçişleri Bakanı Efkan Ala,Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş,  STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Hasan Yaşar’ın cenazesi aile kabristanına defnedilirken Milletvekili Nurettin Yaşar yakınları ile birlikte taziyeleri kabul etti.

Vekil Nurettin Yaşar yaklaşık bir yıl öncede annesi Hatun Yaşar'ı kaybetmişti.