NARMİKAN ŞEVKET UZUN KÜLTÜR EVİ AÇILDI

Narmikan’da yaptırılan “Şevket Uzun Kültür Evi” açıldı.

Narmikan Köyü Derneği Başkanı Latif Adıgüzel açılış konuşması yaparak Narmikan’a böyle bir eserin kazandırılmasının önemli olduğunu vurgularken emeği geçenlere teşekkür etti.

Narmikan Mahallesi’nde açılışı gerçekleştirilen kültür evi için düzenlenen törende konuşan mahallenin muhtarı Nurhayat Eren, yapı için kendilerine en büyük desteğin iş adamı Hacı Mehmet Uzun tarafından verildiğini kaydetti. Kültür evine de Uzun’un ölen kardeşi Şevket Uzun’un adını verdiklerini ifade eden Eren, desteklerinden dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’a da ayrıca teşekkür etti.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ise yaptığı konuşmasında “Narmikan Köyü önemli bir iş başardı. Değerli işadamımız Hacı Mehmet Uzun tarafından desteklenen ve Narmikan Köyü Derneği Başkanı Latif Adıgüzel’in uğraşları ile böyle bir Kültür Evi’nin kazandırılmış olmasından dolayı mutluluk duyuyoruz. Arguvan Belediyemize arazi için başvuruda bulunduklarında siz böyle bir şeyi yaparsınız da bizler sizlere destek olmayız mı diyerek derneğimize destekte bulunduk” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından kültür evinin yapımında emeği geçenlere plaket verildi.

Düzenlenen açılışa İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Arguvan Vakıf Başkanı Hasan Aydın, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Semih Kayhan, Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Zeynel Suna, Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Abuzer Kocaman, ve bir çok davetli katıldı.