ÖĞRENCİLERİN HAZIRLADIĞI BİLİM FUARI İLGİ GÖRDÜ

Arguvan Şehit Tuncay Göksu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen bilim fuarına yoğun ilgi gösterildi.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında, Arguvan Şehit Tuncay Göksu Çok Programlı Anadolu Lisesinde okuyan öğrenciler tarafından hazırlanan projeler okulun salonunda sergilendi.

Fuarın açılışına, Arguvan Kaymakamı Cuma Emeç, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Garnizon Komutanı Üsteğmen Cem Eroğlu, İlçe Emniyet Amiri vekili Fırat Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yay ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünde ARGE sorumlusu İzzet Tan ile veliler katıldı.

Açılışın ardından protokol tarafından öğrenciler tarafından yapılan çalışmalar incelendi ve öğrencilerden yaptıkları projeler hakkında bilgiler alındı.