Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

15. Uluslararası Arguvan Türkü Festivali Sonrası Teşekkür Mesajı

15. Uluslararası Arguvan Türkü Festivali’ni geride bıraktık. İlçemiz her zaman olduğu gibi bu festivalde de büyük bir coşkuya ev sahipliği yaptı.Katılım sağlayarak bizleri onurlandıran CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Sayın Veli Ağbaba, Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Malatya Milletvekili Sayın Bülent Tüfekçi, İstanbul Milletvekili Sayın Ali Kenanoğlu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan, CHP Malatya İl Başkanı Sayın Enver Kiraz, İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Türkiye Diyabet Vakfı Başkanı Sayın Temel Yılmaz, Prof. Dr. Bülent Yılmaz, Prof.Dr.Gazi Gülbaş ve katılım sağlayan değerli bilim insanları, ana sponsorlarımız ECA ve AREKS firmaları, MASKİ Genel Müdürü Sayın Mehmet Mert, Hekimhan Belediye Başkanı Sayın Turan Karadağ, Arapgir Belediye Başkanı Sayın Haluk Cömertoğlu, Ağın Belediye Başkanı sayın Ali Uslu, CHP Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Sayın Fevziye Pehlivan, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve diğer kurumlardan katılım sağlayan bürokratlar, il müdürleri, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, siyasi parti il ve ilçe başkanları, il ve ilçe kadın kolları başkanları, meclis üyeleri, Arguvan ve Köyleri Eğitim Kültür Vakfı, örgütlü mahalle dernekleri, iş insanları, emniyet teşkilatı, sivil toplum örgütleri, basın mensupları, teknik ekip, gönüllü olarak görev alan muhtarlar, kıymetli sanatçılarımız, katılım sağlayan değerli Arguvanlı hemşehrilerimiz ve Arguvanlı olmayan tüm türkü dostlarına yürekten teşekkür ediyorum.