Arguvan Belediyesi Olarak İlk Kez Fasulye Ektik

"Arguvan Belediyesi olarak biz üretmeye devam ediyoruz. Üretici belediyecilik bizim temel ilkelerimiz ve projelerimiz arasında. Tarımın birçok alanında faaliyet gösteriyoruz. Daha önce sarı bursa buğdayından bulgur, yerli nohut, erişte, tarhana, domates ve biber kurusu yaptığımız gibi bu yılda kuru fasulye ektik. Bunun yanı sıra patates, soğan ve diğer sebzeleri en güzel şekilde yetiştirmeye çalışıyoruz. Personel arkadaşlarımız ile birlikte ürünlerimizin ekimini, bakımını birlikte yapıyoruz. Ziraat mühendisimizin bilgisi dahilinde belediye personelimizle birlikte çalışıyoruz. Umuyoruz ki son baharda çok güzel ürünler elde edeceğiz. Elimizden geldiği kadar hep birlikte üretmeye devam edeceğiz. Ürün yelpazemizi mümkün olduğu kadar genişleteceğiz".

Sayfayı paylaş