Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Festival İçin İstanbul’da Coşkulu Tanıtım

Bu yıl, özellikle sanatçı kadrosu açısından zenginleştirilmiş içeriği ile 14.’sü düzenlenen Uluslararası Arguvan Türkü Festivali’nin İstanbul’daki tanıtım toplantısı, coşkulu ve kalabalık bir kitlenin katılımı ile Kadıköy İskele Meydanı’nda yapıldı.

Arguvan Belediyesi tarafından 13 Temmuz saat 13.00’de Tünel’den Taksim’e kadar yapılacak yürüyüş sonrası Taksim’de yapılacağı açıklanan Arguvan Türkü Festivali İstanbul tanıtım toplantısına ilişkin program, daha sonra Kadıköy İskele Meydanı’na alındı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, tanıtım toplantısı öncesinde 23 Haziran’da büyük oy farkıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Arguvan Türkü Festivali’nin amacı ve içeriği hakkında bilgilendirilen İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da festival kapsamında Arguvan’a davet edildi.

İBB Başkanı İmamoğlu’nun, programının elvermesi halinde Arguvan’da türkü dostları ile buluşmaktan büyük memnuniyet duyacağını söylediği öğrenildi.